söndag 3 april 2011

PACKAD

OCH KLAR!!!
ladies and gentlemens, bitches and hoes - flytthelgen är över och avklarad!!
Vi befinner oss nu på ny destination. Elstersgate är det nya hemmet och vi har fått en ny familj på köpet. Det känns underbart. Helgen har bestått av skurmedel, svett och tårar. Städnätter och tidiga packningsmornar. Nerskruvande och ihopskruvande av ikea möbler, spring i trappor, och blåsor i händerna. Men med lite flyttöl, ofantliga mängder kaffe, burger king käk och en liten stöld av 3 postvagnar gick det hela betydligt mer smidigt än vad jag hade trott.
Nu har Emmet och jag sagt tack och hej till vår 2manna livvstil med arbete, kvällar på tu man hand, fest varje lördag och deprition varje söndag, och hoppas att kunna skapa en lite mer balanserad vardag nu när vi lever med andra kisar.
De vi bor med ääääääääär :
Mia & Johanna - 20 år. Sköna partybrudar som även gillar att dansa zumba å träningen. Driver ett eget t-shirt företag som gör skate/snowboard shirts som är niiice. Chefade tidigare på donken men ska nu göra ngt annat.
Teodor - Emmet och min nya roommate. En chill kille på 21 år som är jävulst snäll och omtänksam. På fritiden gillar han att spela eller lyssna på musik, men han gillar inte att dansa på krogen utan spelar hellre biljard. Jobbar på barnehage men ska säga upp sig då han inte klarar av att byta blöja (lol) och på senare tid känt en lust att " bränna ner hela dagis"
 Känns fint och bra på alla sätt.
Så småningom ska jag ta en bild på placet så ni får se den nya koseliga lyan, men nu blir det dirre in i duschen som jag inte träffat på 3 svettiga dagar, vidare till banken och sedan till jööbbet. !



Tre bilder dagen till ära. För även med en ny family så är det ju ändå Sussie & Emmet som är the shiiiiet.

Kramis/ Sussie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar