tisdag 22 mars 2011

Another day another drama

Godmorgen!
Det ser ut att bli en find dag vädermässigt i Oslo idag. Känns bra, då det alltid går lättare att tackla Livet och dess motgångar då solen lyser och fåglarna piper.
Något som också kan hjälpa är om man har en plan, något vi inte alltid lyckas med. Vi försöker jobba på den punkten, då vi insett att det är då man inte har en plan som man glömmer nycklar, låser sig själv ute och måste göra ett brutalt inbrott hos sig själv, tillexempel.
Planen för dagen ser ut ungefär såhär.
Emmet kliver upp i ottan( ca 06.00) och ränner iväg till arbetet. Sanna kosar sig ända tills kl 8, eftersom hon jobbar sena vakten på dagiset, wiiii. När Emmet slavat färdigt och foskningsnerdsen fått sin mat så ska hon ränna hem fort så hon är hemma tills 15.30 SENAST då Pedersens glasmester kommer förbi för att kolla hur vi åtgärdar det brutala inbrottet. Här är en av våra underplaner att ragga kopiöst på glasmästarna i hopp om att få rabatt. Hur kopiöst vi raggar väntar vi med att besluta tills vi sett hur de ser ut. Man måste vara flexibel, även med planer förstår ni.
Efter detta lilla möte kommer Emmet längta supermycket tills Sanna har tagit sig från Tåsen och hem till den älskade lyan. När båda är hemma behöver vi inte planera så mycket utan chillar mest. Dagens avsnitt av baywatch måste ses, middag äts, kaffe dricks. Lite av dagens höjdpunkt.
Kvällens givna plan är gymmet, blod , svett och tårar. - Be fit or die trying.
Så kan planen för en tisdag se ut!

Klem till er alla / Sussie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar