söndag 8 maj 2011

whiskas för kastrerade katter

Godmorgen Godmorgen alla glada!
Idag är det dubbel glädje för både Emmet&Sussie har lyckats hamna bakom dataskärmen för att printa ner lite om vad som händer och skjer.
Till att börja med kan vi berätta att denna helg har varit lung! Ingen spontanutgång, inget lördagsölande på balkongen, och ingen bakis ångest söndag! Känns faktiskt fantastiskt bra, såhär i efterhand.
I fredags kilade vi över till vår gamla lya och sa Gratrulerer med dagen till lilla Antonius som hade födelsedag. Igår var vi hardworking woman, och avslutade kvällen med lite filmtittning med brudarna. Idag är det ledig dag, dock har vi ett uppdrag. Kirra söndagsmiddagen. Spännande att se resultatet av detta.
Annars i livet händer väl inte så himla mycket. Vi längtar mycket tills den 19e maj då vi tar lite semester med grabbarna i bögarnas huvudstad - brighton. Billig öl, ledig tid, sol, Emmet+Sanna= Succe? Svar : JA.
hehe. Ne nu är det hög tid att dricka upp kaffet och kanske gå en tur på gymmet?
Bjuder på litte pics från veckan. Söndagsmiddagen, Teos nys frilla som varit veckans snackis, Emmet goes muslim, och slutligen 2 lökiga brudar som på väg på födelsedag.



Stay black people.
Puss och svett,
/ Sussie & Emmet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar